tisdag 24 mars 2015

Älskade underbara....

Älskade underbara vår!! Vart finns du någonstans?? Man kan säga att du lyser med din frånvaro. Tom kan man säga att våren blåser bort. Ikväll känns det som att huset håller på att blåsa bort. Stomar ju ute och man fryser ända in i ryggmärgen. Annat va det torsdags förra veckan. Vi hade då 15+ i på vår ej inglasade balkong i solen. Utanför var det väl cirka 12-13 grader. Med kopplet i handen tog jag med mig Buster ut på en mysig promenad till hundrastården nga hundra meter bort. När vi kommit lite merän halvvägs stannar Buster upp, vänder sig om och tittar hemåt. Han hör någon hund skälla. Det var hans kompis grannhunden Ove. Skickade iväg ett sms och berätta att Buster väntade på dem:)
Vi satte oss ner i gräset och njöt av värmen och inväntade kompisen. Vilken tur vi hade för Maria och hennes hundar Max och Oddi kom precis bakom oss. Nu när vi alla var samlade bara njöt vi av varandras sällskap, pratade en stund medans ynglingarna Max och Ove busade och våra seniorer bara tog det lung.

Buster,  Maria och Oddi
 
Max
Maria och Buster



Ove
 
Väl hemma på gräsmattan nedanför huset mötte vi "lill"husse Oskar

 
                                                                              

Buster var trött så han la sig på mina fötter

Vi kom in på ämnet rehab för hundar. Maria har gått och låtit sin Oddi  pröva vibratorplattan och Buster har prövat detsamma samt simning och akupunktur. Vi har båda mycket goda erfarenheter och ser den positiva effekt det har på våra hundar. På Evendensia/Malmö djursjukhus där jag och buster går individanpassar dem träningen för hundarna beronde på vilka behov dem har och varför. Mer om dem olika behandlingarna kan ni läsa om på länken här nedanför. Jag rekomenderar det verkligen särskilt för våra äldre hundar som kan bli lite stela/sega mer åren och som även kan drabbas av artros. Min fina kille blir piggare och gladare:)

                  http://www.evidensia.se/djursjukhuset-malmo/avdelningar/rehabsjukgymnastik


                               Lite bilder i repris från förra veckans rehab men även den denna vecka.
Stretcha din hund



  
 Vibratorplattan

Mys med matte medans man får akupunktur

Inga kommentarer: